Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14437
Назва: Керування проблемами психічного розвитку
Автори: Вічалковська, Наталія Калинівна
Vichalkovska, Nataliia K.
Бібліографічний опис: Вічалковська Н.К. Керування проблемами психічного розвитку : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки магістрів галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальності 053 Психологія Освітньої програми (спеціалізації) Психологія / Н. К. Вічалковська, Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. - Луцьк, 2018. - 13 с.
Дата публікації: 18-кві-2018
Дата внесення: 24-лип-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: генетична періодизація
відхилення психічного розвитку
абсолютний вік
діти з особливими потребами
кероване навчання
інклюзивне навчання
арттерапія
Короткий огляд (реферат): Метою навчальної дисципліни є висвітлення теоретико-методологічних аспектів психології проблем психічного розвитку та ознайомлення із прикладними дослідженнями керованого навчання, принципами навчання та виховання дітей з особливими потребами, специфічні методи і прийоми навчання, що використовуються в корекційній психології, організаційні аспекти розвивальної роботи. Зміст програми: 1.Теоретичні та організаційні основи корекційно-психолого-педагогічної діяльності у системі керованого навчання. 2.Система керованого навчання – інтегрований підхід у реабілітації. Основні складові системи керованого навчання. 3.Основні напрями психологічної допомоги дітям із проблемами у розвитку. 4.Інтегрування реабілітаційних послуг у систему освіти. Інклюзивне навчання. 5.Особистість і діяльність дитини з ФАСП. Традиційні види поведінкової корекції. 6.Гра в корекційно-розвивальних технологіях. 7. Арттерапія в корекційній психології та педагогіці. 8. Керування проблемами розвитку психіки у ранньому віці. 9. Робота з батьками в системі керованого навчання та виховання дітей з особливими потребами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14437
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
керування.pdf520,69 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.