Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14138
Назва: Сімейна психотерапія
Автори: Мітлош, Антоніна Василівна
Mitlosh, Antonina V.
Бібліографічний опис: Мітлош А. В. Сімейна психотерапія : програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки магістра спеціальності 053 Психологія освітньої програми Клінічна психологія / А. В. Мітлош ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра загальної і соціальної психології та соціології. - Луцьк, 2017. - 13 с.
Дата публікації: кві-2018
Дата внесення: 25-тра-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: сім'я
психотерапія
Короткий огляд (реферат): Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Соціально-психологічна модель сімейних відносин. 2. Основи сімейної психотерапії та консультування. Метою навчальної дисципліни «сімейна психотерапія» є підготовка фахівців, що володіють знаннями і вміннями модифікації відносин між членами сім'ї як системи за допомогою психотерапевтичних та психокорекційних методів в обсязі, який є необхідним для того, щоб відновити функціональну єдність сім'ї; нормалізувати відносини і психічне здоров'я членів сім’ї.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14138
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mitlosh A.V. Sim Psychoterapy.pdf770,9 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.