Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14125
Назва: Психологія кризових станів
Автори: Мельник, Антоній Петрович
Melnyk, Antonii P.
Бібліографічний опис: Мельник А. П. Психологія кризових станів : програма навчальної дисципліни підготовки бакалавра напряму 6.030102 Психологія / А. П. Мельник ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра практичної психології та безпеки життєдіяльності. - Луцьк, 2017. - 15 с.
Дата публікації: жов-2017
Дата внесення: 25-тра-2018
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: психічна травма
психологічна допомога
діагностика, консультування та терапія кризових станів
діагностичний інструментарій
індивідуальна психотерапія
психотерапевтичний процес
Короткий огляд (реферат): Тематика дисципліни дає уявлення про загальні емоційни стани особистості та психотравмуючі ситуації, що можуть прихвести до посттравматичних стресових розладів. Мета викладання навчальної дисципліни передбачає ознайомлення студентів з широким колом теоретико-методологічних питань, пов'язаних з різноманітними емоційними станами та їх наслідками, практичне оволодіння студентами психологічними методами аналізу екстремальних ситуацій та психотерапевтичних підходів як для вирішення науково-пошукових, так і прикладних завдань. Основні завдання навчальної дисципліни формування у студентів розуміння кризового стану та ситуацій, як причини реакції психіки на психотравмуючу ситуацію, озброєння студентів знаннями з питань емоційних станів та їх порушень, розширення розуміння про кримзу та кризову ситуацію, як причину психотравми, формування вміння здійснювати заходи по наданню психологічної допомоги особам, що перебувають в кризовому стані, сприяти розвиткові професійно-значимих властивостей особистості, творчому відношенню до професійної діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/14125
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Психологія кризових станів (1).pdf170,15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.