Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13430
Назва: Історія культури
Автори: Крамар, Юрій Вікторович
Kramar, Yurii V.
Бібліографічний опис: Крамар Ю. В. Історія культури : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів напряму підготовки 6.020103 Музейна справа та охорона пам’яток історії та культури / Юрій Вікторович Крамар ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра всесвітньої історії. - Луцьк, 2017. - 29 с.
Дата публікації: 2017
Дата внесення: 6-гру-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: культура
мистецтво
художні стилі
Ренесанс
живопис
література
музика
театр
Короткий огляд (реферат): Робоча програма курсу «Історія культури» складена у відповідності до навчальних планів факультету історії, політології та національної безпеки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки і враховує особливості фахової підготовки майбутніх спеціалістів з даного предмету. Запропонована програма курсу дає можливість студентам спеціальності «Музейна справа та охорона пам’яток історії та культури» ознайомитись з фундаментальними досягненнями світової культури починаючи від античного суспільства і закінчуючи ХХІ ст. на основі всебічного аналізу історичних джерел, вивчення історіографічної бази, опрацювання понятійного апарату. Теоретичний та практичний курс доповнений завданнями для самостійної роботи, списком монографічної літератури, питаннями для самоконтролю. Рівень опанування програмою даного курсу студентами визначається на основі рейтингової системи оцінювання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13430
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SK_Kramar.pdf1,1 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.