Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13125
Назва: Атрибуція та експертиза пам’яток історії та культури
Автори: Дмитренко, Алла Адамівна
Dmytrenko, Alla A.
Бібліографічний опис: Дмитренко А. А. Атрибуція та експертиза пам’яток історії та культури : робоча програма навчальної дисципліни професійної та практичної підготовки бакалавра напряму 6.020100 «Музейна справа і охорона пам’яток історії та культури» / А. А. Дмитренко ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра документознавста і музейної справи. - Луцьк, 2017. – 28 c.
Дата публікації: бер-2017
Дата внесення: 13-вер-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: робоча програма
атрибуція
експертиза
пам’ятки історії та культури
методи експертизи культурних цінностей
методики експертизи пам’яток
культурно-історичні цінності
Короткий огляд (реферат): Робоча програма навчальної дисципліни «Атрибуція та експертиза пам’яток історії та культури» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки ОКР «бакалавр», напряму підготовки 6.020100 «Музейна справа і охорона пам’яток історії та культури». Об’єктом вивчення навчальної дисципліни є пам’ятки історії та культури. Предметом вивчення навчальної дисципліни є методи наукового визначення та опису пам’яток історії та культури, що дозволяють на основі комплексного міждисциплінарного підходу встановити їх автентичність і цінність. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів : 1. Методи та методики атрибуції та експертизи культурно-історичних цінностей. 2. Культурно-історичні цінності як об’єкти атрибуції та експертизи .
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/13125
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
atryb_exp_r_pr_2017.pdf929,82 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.