Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12183
Назва: Бухгалтерський облік. Загальна теорія
Автори: Дейнека, Людмила Панасівна
Кулинич, Мирослава Богданівна
Сафарова, Анна Таджидінівна
Бібліографічний опис: Бухгалтерський облік. Загальна теорія : наук.-допом. бібліогр. покажч. / Східноєвроп. нац. ун- ім. Лесі Українки, Ф-т економіки та упр., Бібліотека ; уклад. Л. Дейнека ; упоряд.: М. Б. Кулинич, А. Сафарова. - Луцьк, 2017. - 1132 назв.
Дата публікації: 11-кві-2017
Дата внесення: 11-кві-2017
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
ББК: 65я1
Теми: бібліографічні видання
господарський облік
рахунки бухгалтерського обліку
облік основних господарських процесів
Короткий огляд (реферат): Подано бібліографічні матеріали по теорії бухгалтерського обліку, його міжнародних стандартах та фінансовій звітності. Мета бібліографічного покажчика – з найбільшою повнотою подати бібліографічну інформацію по навчальній дисципліні «Бухгалтерський облік. Загальна теорія», яка вивчається у Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки (Інститут економіки та управління) для забезпечення навчальної і науково-дослідної роботи студентів. У межах розділів виокремлено книги, автореферати дисертацій, статті у продовжуваних та неперіодичних виданнях та статті у періодичних виданнях. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки. Всі описи мають класифікаційні індекси ББК, що полегшить пошук літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/12183
Тип вмісту: Book
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні ресурси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Accounting.pdf1,76 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.