Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10288
Назва: Міжнародне екологічне співробітництво прикордонного регіону (на матеріалах Волинської області)
Автори: Бояр, Андрій Олексійович
Boiar, Andrii O.
Бібліографічний опис: Бояр А.О. Міжнародне екологічне співробітництво прикордонного регіону (на матеріалах Волинської області) / А.О.Бояр // Історичні і політологічні дослідження : наук. журн. / Донец. нац. ун-т, Іст. ф-т. – Донецьк, 2001. – № 3 (7). – С. 101–104.
Дата публікації: 2001
Дата внесення: 20-лип-2016
Видавництво: Донецький національний університет
Теми: природоохоронна діяльність
співробітництво
прикордонний регіон
Волинська область
Короткий огляд (реферат): Важливим фактором, який прямо впливає на ефективність природоохоронної діяльності прикордонного регіону є рівень розвитку міжнародного співробітництва у цій сфері, тобто рівень реалізації потенціалу власне прикордонного положення з метою розв’язання природоохоронних проблем. Вивчення досвіду прикордонної і транскордонної екологічної співпраці постає актуальним питанням з огляду на активне залучення України до європейських інтеграційних процесів, ефективний розвиток та потребу пошуку і впровадження нових напрямків такого виду міжнародного співробітництва у ряді прикордонних регіонів нашої держави. До них належить і Волинська область, яка вже має певні досягнення у цьому відношенні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/10288
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_2001_-_13.pdf228,42 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.