Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9951
Назва: Історіографія та джерела музейної справи : робоча програма нормативної дисципліни
Автори: Чибирак, Світлана Вікторівна
Chybyrak, Svitlana V.
Бібліографічний опис: Чибирак С. В. Історіографія та джерела музейної справи : робоча програма нормативної дисципліни для освітньо-професійної програми підготовки магістрів спеціальності 8.02010301 – “Музейна справа та охорона пам’яток історії та культури”/ С. В. Чибирак ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра документознавства і музейної справи. - Луцьк, 2016. - 19 с.
Дата публікації: 17-лют-2016
Дата внесення: 1-лип-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: історіографія
джерела
музейна справа
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни “Історіографія та джерела музейної справи” є комплексне узагальнення студентами теорії музейної справи та історії музейної практики. Предметом навчальної дисципліни є вивчення об’єктивних закономірностей, які пов’язані із суспільною потребою зберегти матеріальні предмети, як елементи історичної пам’яті, естетичних цінностей, явищ природи та ін., а також формування музейної мережі, організація роботи музеїв, нормативно-правове регулювання діяльності музеїв та охорони пам’яток історії та культури. Робоча програма навчальної дисципліни “Історіографія та джерела музейної справи” для студентів за спеціальністю 8.02010301 «Музейна справа та охорона пам’яток історії та культури».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9951
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rob_pr_istor_muz(1).pdf1,8 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.