Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9913
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorShmatkovska, Tetiana О.-
dc.contributor.authorШматковська, Тетяна Олександрівна-
dc.date.accessioned2016-06-30T12:22:20Z-
dc.date.available2016-06-30T12:22:20Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationШматковська Т. О. Essence and Value of Automation of Accounting and Anlytical Process in System Management by Enterprises of the Restaurant Business / Т. О. Шматковська // Фінансовий простір. - 2015. - № 1. - С. 263-266uk_UK
dc.identifier.otherUDC 657.471.11-
dc.identifier.urihttp://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9913-
dc.description.abstractThe article deals with the essence of automation of accounting and analytical process that considered in control system by the enterprise restaurant complex. The article says about the value of automation of accounting and analytical process for the enterprises of restaurants and catering enterprises. It is determined the basic advantages of the most effective software on automation of accounting and analytical activity in the current economic conditions. У статті розглянуто сутність автоматизації обліково-аналітичного процесу в системі управління підприємствами ресторанного бізнесу. Розкрито значення автоматизації обліково-аналітичної діяльності на підприємствах ресторанного господарства. Означено переваги у застосуванні найбільш дієвих програмних продуктів щодо автоматизації обліково-аналітичної діяльності підприємства в нинішніх умовах господарювання. В статье рассмотрены сущность автоматизации учетно-аналитического процесса в системе управления предприятиями ресторанного бизнеса. Раскрыто значение автоматизации учетно-аналитической деятельности на предприятиях ресторанного хозяйства. Приведены преимущества в использовании наиболее действенных программных продуктов для автоматизации учетно-аналитической системы предприятия в современных условиях ведения хозяйственной деятельности.uk_UK
dc.language.isoenuk_UK
dc.publisherЧеркаський інститут банківської справи Університету банківської справи Національного банку України(м. Київ)uk_UK
dc.subjectthe restaurant business enterpriseuk_UK
dc.subjectautomationuk_UK
dc.subjectmanagement decisionsuk_UK
dc.subjectsoftwareuk_UK
dc.subjectinnovationuk_UK
dc.subject"front office"uk_UK
dc.subject"back office"uk_UK
dc.subjectпідприємство ресторанного господарстваuk_UK
dc.subjectавтоматизаціяuk_UK
dc.subjectуправлінські рішенняuk_UK
dc.subjectпрограмні продуктиuk_UK
dc.subjectінноваціїuk_UK
dc.subject“фронт-офіс”uk_UK
dc.subject”бек-офіс”uk_UK
dc.subjectпредприятие ресторанного хозяйстваuk_UK
dc.subjectавтоматизацияuk_UK
dc.subjectуправленческие решенияuk_UK
dc.subjectпрограммные продуктыuk_UK
dc.subjectинновацииuk_UK
dc.subject“фронт-офис”uk_UK
dc.subject“бэк-офис”uk_UK
dc.titleEssence and Value of Automation of Accounting and Anlytical Process in System Management by Enterprises of the Restaurant Businessuk_UK
dc.title.alternativeСутність та значення автоматизації обліково-аналітичного процесу в системі управління підприємствами ресторанного бізнесуuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shmatkovska_(Черкаси).pdf317,96 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.