Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9911
Назва: Дотримання як форма реалізації прав людини
Автори: Юхимюк, Ольга Михайлівна
Yukhymiuk, Olha M.
Бібліографічний опис: Юхимюк О. Дотримання як форма реалізації прав людини / О. Юхимюк // Проблеми забезпечення прав і свобод людини, їх захисту в країнах Європи : зб. матеріалів ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (Луцьк, 11 груд. 2015 р.) / Уклад. Л. М. Джурак ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки. – Луцьк, 2015. – С. 114-116.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 30-чер-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: реалізація норм права
дотримання норм права
Короткий огляд (реферат): Дотримання норма права, в яких закріплюються права і свободи людини і громадянина – безпосередня форма реалізації забороняючих норм права, що полягає в утриманні суб’єктами від діянь, заборонених законом. З об’єктивної сторони дотримання норм права завжди здійснюється правомірною пасивною поведінкою відповідних суб’єктів. З суб’єктивної сторони дотримання норм права полягає у набутті та реалізації суб’єктом правових знань, а також у виявленні ставлення суб’єкта до правових вимог, стан його волі у момент утримання від дій, як це вимагає норма права.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9911
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FYu)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
сну грудень_2015_doc.pdf76,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.