Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9867
Назва: Молюски : метод. рек. до проведення польової практики з природознавства.
Автори: Зінченко, Марія Олександрівна
Zinchenko, M.O.
Бібліографічний опис: Зінченко М. О. Молюски : метод. рек. до проведення польової практики з природознавства / М. О. Зінченко ; Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, педагогічний інститут, кафедра теорії та методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти. – Луцьк : Медіа, 2016. – 60 с.
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 29-чер-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки
Теми: Молюски
Molluska
molluscs
Короткий огляд (реферат): Видання вміщує методичні рекомендації щодо вивчення молюсків під час проведення польової практики з природознавства. У публікації розглянуто інформаційний матеріал з особливостей зовнішньої будови молюсків, наведено рекомендації щодо збору матеріалу, його збереження, обробки і визначення. Крім того, в методичних рекомендаціях містяться кольорові ілюстровані таблиці з зображеннями черепашок двостулкових та черевоногих молюсків. Описано 28 видів двостулкових та 45 видів черевоногих молюсків, наведено їх коротку екологічну характеристику. Для поглибленого вивчення матеріалу та визначення видів подано список рекомендованих літературних джерел. Для студентів, які навчаються за спеціальністями «початкова освіта» та «біологія», та всіх, хто цікавиться природою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9867
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
moliusky_2016.pdf12,34 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.