Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9817
Назва: Пріоритети політики бюджетної консолідації в Європейському Союзі
Автори: Кулай, Аліна Василівна
Kulaj, A. V.
Бібліографічний опис: Кулай А. В. Пріоритети політики бюджетної консолідації в Європейському Союзі // Розвиток національної економіки: теорія і практика [Міжнародна інтернет-конференція]. – Івано-Франківськ – 2015. – С. 211-212.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 23-чер-2016
Видавництво: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника
Теми: бюджетна консолідація
Європейський Союз
Короткий огляд (реферат): Бюджетна система ЄС, як на наднаціональному, так і національних рівнях вимагає суттєвого реформування, що полягає у застосуванні більш гнучких фінансових інструментів бюджетування, моделей та фори економічних взаємовідносин між інституціями ЄС та країнами-членами, посилення дієвості офісу ЄС з боротьби з шахрайством, удосконалення системи наднаціонального контролю та інші. При цьому, в бюджетній діяльності ЄС І важливу роль відіграє поєднання процесів вертикальної конвергенції видатків бюджету ЄС з горизонтально» І конвергенцією, яка в переважній мірі має застосування в податковій політиці ЄС - гармонізації та уніфікації І податкових систем країн-членів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9817
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kulaj_2015.pdf187,87 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.