Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9634
Назва: Work and Jobs: навчально-методична розробка
Автори: Добжанська, Наталія Іванівна
Dobzhanska, Natalia
Бібліографічний опис: Добжанська Н. І. Work and Jobs: навчально-методична розробка / Н. І. Добжанська. – Луцьк : Вежа-Друк, 2015. – 104 с.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 16-чер-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки
Теми: work
робота
interview
career
employment
pay
volunteering
співбесіда
кар'єра
зайнятість
оплата
волонтерство
Короткий огляд (реферат): Навчально-методична розробка “Work and Jobs” призначена слугувати як допоміжні матеріали до навчальних посібників видавництв Longman, Oxford University Press (підручники серії: “Language Leader”, “Total English” etc), і охоплює лексику різних рівнів складності. Тема «Робота» є актуальною при вивченні основної іноземної мови на всіх курсах, і тому існує потреба у створенні методрозробки, присвяченій цій темі. На початку подано перелік тематичних мовленнєвих ситуацій для ознайомлення з темою та можливостями її застосування у повсякденному житті, з метою подальшого опрацювання студентами за вибором викладача. Основним принципом автора при укладанні методрозробки було надати викладачеві-мовнику вибір завдань та напрямків у процесі засвоєння теми, а для цього забезпечити його достатнім набором матеріалу для опрацювання. Кожен текст у методрозробці супроводжується вправами на лексику та обговорення матеріалу. Акцент зроблено на поступовому оволодінні навичками вільного говоріння шляхом «занурення» в англомовний матеріал, який відображає реалії англомовного світу. Основну (базову) лексику подано в перших розділах методрозробки, наступні розділи складено за принципом доповнення та актуалізації, виведення комунікації у простір вільного володіння мовою. З цією метою методрозробка пропонує переважно оригінальні, не адаптовані тексти різного рівня складності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9634
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FIF)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Робота_метод_2015.pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.