Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9393
Назва: Музична психологія і терапія
Автори: Drahanchuk, Viktoriia M.
Драганчук, Вікторія Миколаївна
Бібліографічний опис: Драганчук В. М. Музична психологія і терапія : навч. посіб. для студ. спец. “Музичне мистецтво” [Електронний ресурс] / Вікторія Драганчук ; передм. Л. Кияновської ; Східноєвр. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2016. – 230 с.
Дата публікації: 2016
Дата внесення: 23-тра-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: музична психологія
психобіологія музики
музична терапія
етос
катарсис
вібрації
music psychology
music therapy
music psychobiology
ethos
catharsis
vibrations
Короткий огляд (реферат): Матеріали навчального посібника орієнтовані на специфіку спеціальності “Музичне мистецтво”, пояснюють психологічну природу музичного мистецтва та дають відповіді на питання про те, чому і як музика використовується як терапевтичний засіб. Акцент робиться на музикознавчих основах застосування музики у терапевтичних цілях. Посібник має два розділи, що відповідають психологічному і терапевтичному аспектам курсу. Видання адресується музикознавцям, студентам музичних і музично-педагогічних факультетів вищих навчальних закладів, усім, хто цікавиться проблемами музичної психології і впливу музики на людину.
Опис: Вихідні дані першого видання: Музична терапія : теорія та історія : навч. посіб. для студ. напряму “Муз. мист.” / Вікторія Драганчук ; передмова Любові Кияновської. – Луцьк : Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2010. – 225 с. Рекомендовано Міністерством освіти і науки України як навчальний посібник для студентів ВНЗ (лист № 1/11-9034 від 29.09.2010 р.) Рекомендовано до друку вченою радою Волинського національного університету імені Лесі Українки (протокол № 10 від 30 квітня 2010 р.)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/9393
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FKiM)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Drahanchuk_Muzychna_psyholohiya_terapiya_Posibnyk.pdf1,38 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.