Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/938
Назва: Історія Олики на сторінках "Еврейской энциклопедии"
Автори: Надольська, Валентина Василівна
Nadolska, Valentyna V.
Бібліографічний опис: Надольська В. В. Історія Олики на сторінках "Еврейской энциклопедии" / В. В. Надольська // Минуле і сучасне Волині та Полісся. Вип. 18 : Олика і Радзивілли в історії Волині та України : матеріали XVIII Всеукр. наук.-практ. іст.-краєзн. конф., 25 квіт. 2006 р., Луцьк - смт.Олика / ред.: Г. Бондаренко; Упр. культури і туризму Волин. облдержадмін., Ген. консульство Республіки Польща в м.Луцьку ; Волин. держ. ун-т ім. Л.Українки ; Волин. обл. т-во краєзнавців. - Луцьк, 2006. - С. 121-122.
Дата публікації: 2006
Дата внесення: 22-тра-2013
Теми: євреї
Олика
Волинська губернія
єврейська енциклопедія
іудаїзм
Jews
Olyka
Volyn province
The Jewish Encyclopedia
Judaism
Короткий огляд (реферат): Серед наукових видань початку ХХ століття, які базуються на широкій джерельній базі, містять інформативні краєзнавчі розвідки і не втратили свого значення для сучасних дослідників, слід назвати 16-томну „Еврейскую энциклопедию. Свод знаний о еврействе и его культуре в прошлом и настоящем”. Її видання здійснювалося за загальною редакцією Л.Каценельсона в Санки-Петербурзі в Товаристві для наукових єврейських видавництв та у видавництві Брокгауза – Єфрона.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/938
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nadolska_Olyka.pdf84,96 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.