Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/8476
Назва: Біологія: від теорії до практики
Автори: Коцан, Ігор Ярославович
Качинська, Тетяна Валеріївна
Kotsan, Ihor Ya.
Kachynska, Tetiana V.
Бібліографічний опис: Коцан І. Я. Біологія: від теорії до практики : тестові завдання для самостійної підготовки до модульних контрольних робіт / І. Я. Коцан, Т. В. Качинська ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки. – 2-ге вид. перероб. та доп. – Луцьк : ПП Іванюк, 2015. – 57 с.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 26-лют-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: геронтологія
трансплантологія
генна інженерія
біотехнологія
клонування
стовбурові клітини
Короткий огляд (реферат): Тестові завдання для підготовки до модульних контрольних робіт з курсу „Біологія: від теорії до практики” розрахований для студентів біологічного факультету денної та заочної форм навчання. Мета курсу полягає у поглибленні знань студентів про актуальні і дискутовані питання сучасної біології, які є досить неоднозначними у трактовці і використанні на практиці. Під час вирішення тестових завдань студент повинен оволодіти знаннями сучасного стану проблем у питаннях, геронтології, трансплантології, біотехнології, генетично модифікованих організмів, методів їх отримання та ідентифікації, стовбурових клітини, корисності бактерій, клонування організмів, штучного запліднення, виготовлення та використання антибіотиків; навчитися оперувати спеціальною термінологією; вміти в чіткій формі викладати навчальний матеріал. Крім того, він повинен навчитися виявляти причинно-наслідкові зв’язки між тими чи іншими явищами, вміти в чіткій формі викладати навчальний матеріал; формулювати наукові висновки; знати роль перерахованих галузей у сучасному житті людини; визначати позитивні і негативні сторони питань, що розглядаються, у житті людини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/8476
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коцан, Качинська.pdf691,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.