Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/841
Назва: Практична стилістика : робоча навчальна програма та методичні рекомендації для студентів напрямів підготовки "Видавнича справа та редагування", "Журналістика"
Автори: Левчук, Ірина Петрівна
Бібліографічний опис: Левчук І.П. Практична стилістика : робоча навч. прогр. та метод. реком. для студентів напрямів підготовки "Видавнича справа та редагування", "Журналістика" / І.П. Левчук. - Луцьк, 2011. - 56 с.
Дата публікації: 2011
Дата внесення: 21-тра-2013
Видавництво: Волинський національний університет ім. Лесі Українки
Теми: стилістика
практична стилістика
теоретична стилістика
основні поняття стилістики
засоби стилістики
функціональний стиль
стилістична диференціація
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні науково-теоретичні положення, що сприяють практичному вдосконаленню мови, вибору мовцем найдоцільніших форм спілкування в різних суспільних сферах, засвоєнню мовних норм. Розроблено комплекс індивідуальних та самостійних завдань, спрямованих на закріплення та поглиблення теоретичних положень. Подано методичні рекомендації, необхідні для виконання індивідуальної роботи. Для студентів ІІІ курсу напрямів підготовки "Видавнича справа та редагування", "Журналістика".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/841
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FFG)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.