Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/8360
Назва: Анатомія та фізіологія дітей з основами генетики : робочий зошит для практичних робіт
Автори: Качинська, Тетяна Валеріївна
Абрамчук, Ольга Миколаївна
Kachynska, Tetiana V.
Abramchuk, Olha M.
Бібліографічний опис: Качинська Т. В. Анатомія та фізіологія дітей з основами генетики : робочий зошит для практичних робіт. – 2-ге вид. перероб. та доп. / Т. В. Качинська, О. М. Абрамчук ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, біологічний факультет, кафедра фізіології людини і тварин. – Луцьк : ПП Іванюк, 2015. – 44 с.
Дата публікації: 22-лют-2016
Дата внесення: 21-лют-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: анатомія
фізіологія
онтогенез
вікові особливості
Короткий огляд (реферат): Робочий зошит для практичних робіт розроблений згідно з навчальною програмою курсу “Анатомія та фізіологія дітей з основами генетики” із спеціальності «початкова освіта» відповідно до вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Для орієнтування у об’ємі матеріалу, який необхідно засвоїти студенту, на перших сторінках робочого зошиту подано структуру курсу “Анатомія та фізіологія дітей з основами генетики”, перелік змістових модулів з темами лекцій і питаннями до них, а також подано тематику практичних робіт до цього курсу. Кожен протокол практичного заняття має порядковий номер, тему, мету заняття, матеріали для заняття, а також завдання, що виконуються в ході практичної роботи. Хід виконання роботи включає в себе складання схем, замальовку рисунків та підписи до тих, що подані в практичній роботі, розрахунок показників та індексів, вимірювання фізіологічних параметрів різних систем організму людини. Протокол практичного заняття закінчується висновками. Після практичних робіт у робочому зошиті подано перелік запитань для контролю знань при самостійному вивченні окремих розділів програми, перелік індивідуальних завдань та питання для підготовки до заліку (підсумкового контролю), який студенти будуть складати в ІІ семестрі. У кінці зошита додається список основної і додаткової літератури, що допоможе більш глибоко засвоїти матеріал з курсу “Анатомія та фізіологія дітей з основами генетики”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/8360
Тип вмісту: Working Paper
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
зошит Качинська, Абрамчук 2015.pdf2,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.