Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/8160
Назва: Ґрунтознавство з основами географії ґрунтів
Автори: Полянський, Сергій Володимирович
Polianskyi, Serhii V.
Бібліографічний опис: Полянський С. В. Ґрунтознавство з основами географії ґрунтів : робоча програма нормативної навчальної дисципліни для студентів за напрямом підготовки бакалавр галузі знань 0401 Природничі науки напряму 6.040104 “Географія” / С. В. Полянський ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра фізичної географії. - Луцьк, 2015.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 19-лют-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: грунтовий покрив
охорона грунтів
навчальна дисципліна
грунтовий профіль
Короткий огляд (реферат): Робочу програму складено у відповідності до навчального плану напряму 6.040104 “ Ґрунтознавство з основами географії ґрунтів”. Курс передбачає набуття теоретичних знань та уявлень про формування ґрунтового покриву, охорону ґрунтів і підвищення їхньої продуктивності та ролі в біосфері. Мета курсу навчальної дисципліни – формування у студентів комплексу спеціальних знань про різноманітність ґрунтів, складність і динамічність ґрунтового покриву, його реакції на антропогенні впливи. Знання географічних особливостей ґрунтового покриву важливе для вирішення питань охорони ґрунтів і підвищення їх родючості. Основні завдання навчальної дисципліни: дати теоретичну і практичну підготовку студентам напряму “Ґрунтознавство з основами географії ґрунтів” для формування цілісних уявлень про ґрунтознавчу науку і її взаємозв’язок з іншими науками.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/8160
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FGEO)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gruntozn z osn.pdf420,26 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.