Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/7877
Назва: Підготовка майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до здоров’язбережувальної діяльності: теорія та методика
Автори: Бєлікова, Наталія Олександрівна
Bielikova, Nataliia O.
Бібліографічний опис: Бєлікова Н.О. Підготовка майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до здоров’язбережувальної діяльності: теорія та методика : [монографія] / Бєлікова Наталія Олександрівна. – К. : ТОВ “Козарі”, 2012. – 584 с.
Дата публікації: 2012
Дата внесення: 12-лют-2016
Видавництво: Луцький інститут розвитку людини Університету “Україна”
Теми: підготовка майбутні фахівці з фізичної реабілітації
training future specialistі in physical rehabilitation
здоров’язбережувальна діяльність
health saving activities
Короткий огляд (реферат): У монографії розглядаються теоретичні та методичні засади підготовки майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до здоров’язбережувальної діяльності. Висвітлено методологічні засади підготовки майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до здоров’язбережувальної діяльності; проаналізовано зарубіжний досвід підготовки майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до здоров’язбережувальної діяльності; розглянуто теорію і практику підготовки майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до здоров’язбережувальної діяльності; розкрито концептуальні засади підготовки майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до здоров’язбережувальної діяльності; охарактеризовано науково-методичне забезпечення підготовки майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до здоров’язбережувальної діяльності.
Опис: Рекомендовано викладачам, студентам, аспірантам, докторантам і науковцям, які цікавляться проблемами підготовки майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до здоров’язбережувальної діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/7877
ISBN: 978-966-2748-02-4
Тип вмісту: Monograph
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FFKiZ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Monografia.pdf335,27 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.