Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/770
Назва: Психологічний практикум з консультування: зміст, прийоми, технології
Автори: Федоренко, Р. П.
Шкарлатюк, К. І.
Shkarlatyuk, K. I.
Fedorenko, R. P.
Бібліографічний опис: Федоренко Р. П., Шкарлатюк К. І. Психологічний практикум з консультування: зміст, прийоми, технології [Текст]: навч.посіб. для студ. вищ. навч. закл. ІІІ-ІV рівнів акредитації / Р. П. Федоренко, К. І. Шкарлатюк ; Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки. – Луцьк, 2012. - 237 с. – (Посібники та підручники ВНУ ім. Лесі Українки).
Дата публікації: 2012
Дата внесення: 17-тра-2013
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: психологічний практикум
психологічне консультування
робота психолога
psychological practical
psychologist
psychological consultation
Серія/номер: Посібники та підручники ВНУ ім. Лесі Українки;
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику представлено матеріали, які зможуть допомогти практичному психологові-початківцю зрозуміти суть психологічного консультування як одного з важливих видів роботи та специфіку його застосування в різних умовах. Визначено основні поняття та процедура консультування, труднощі консультативної діяльності. У другому розділі посібника розкрито особливості роботи психолога-консультанта з різними категоріями клієнтів, а третій розділ присвячено теоретичним і практичним питанням проведення тренінгу навичок консультування. Виділено складники тренінгу і способи його оцінювання, описано методи практичного навчання. Основну увагу приділено вправам, які використовуються під час проведення тренінгів і майстер-класів.
Опис: Для студентів старших курсів факультету психології, психологів-практиків, викладачів та широкого кола фахівців, орієнтованих на роботу з людьми.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/770
ISBN: 978-966-600-493-5 (серія)
978-966-600-634-2
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
psychkons.pdf1,77 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.