Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/7630
Назва: Психологічні особливості розвитку організаційних цінностей в місцевих органах виконавчої влади
Інші назви: Psychological features development of organizational values in local executive bodies
Автори: Малімон, Людмила Яківна
Пашкіна, Алла Миколаївна
Malimon, Liudmyla Ya.
Pashkina, Alla M.
Бібліографічний опис: Малімон Л. Я. Психологічні особливості розвитку організаційних цінностей в місцевих органах виконавчої влади : монографія / Л. Я. Малімон, А. М. Пашкіна ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки та ін. – Луцьк : СПД Гадяк Жанна Володимирівна, 2014. – 232 с.
Дата публікації: вер-2014
Дата внесення: 3-лют-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: організаційні цінності
державна служба
органи виконавчої влади
структура організаційних цінностей
гармонізація організаційних цінностей
Короткий огляд (реферат): У монографії розкрито теоретико-методологічні основи дослідження психологічних особливостей розвитку організаційних цінностей у сфері державного управління. Розглянуто сутність поняття «цінності», узагальнено науков і дослідження щодо впливу індивідуальних і групових аксіосистем на загальну ефективність спільної професійної діяльності. Запропоновано структурно-процесуальну модель розвитку організаційних цінностей у сукупності суб’єктивного, об’єктивного, інтерсуб’єктивного та інтероб’єктивного компонентів. Розкрито зміст процесуально-динамічних, структурно-змістових і поведінково-прикладних характеристик організаційних цінностей, емпірично виявлено й обгрунтовано основні детермінанти виникнення ціннісних дисгармоній у аксіосистемах місцевих органів виконавчої влади. Представлено зміст і структуру психологічного семінару-тренінгу «Гармонізація організаційних цінностей у сфері державної служби» та результати його впровадження у Волинському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. Для керівників та працівників державного управління, організаційних психологів, науковців, викладачів та студентів вищих навчальних закладів, а також усіх, хто цікавиться проблемами розвитку організаційних цінностей у системі державної служби.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/7630
ISBN: 978-617-7129-19-5
Тип вмісту: Monograph
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Psychological features.pdfОсновний текст монографії6,97 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.