Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/7619
Назва: Робоча програма виробничої практики з інформаційного забезпечення управління для студентів спеціальності 7.02010501 «Документознавство та інформаційна діяльність»
Автори: Яцечко-Блаженко, Тетяна Володимирівна
Yatsechko-Blazhenko, Tetiana V.
Бібліографічний опис: Яцечко-Блаженко Т. В. Робоча програма виробничої практики з інформаційного забезпечення управління підготовки спеціаліста спеціальності 7.02010501 «Документознавство та інформаційна діяльності» / Т. В. Яцечко-Блаженко ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра документознавства та музейної справи. - Луцьк, 2015. - 14 с.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 3-лют-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: Документознавство та інформаційна діяльність
Виробнича практика
інформаційне забезпечення управління
Короткий огляд (реферат): Виробнича практика з інформаційного забезпечення управління є завершальним етапом підготовки фахівця з документознавства та інформаційної діяльності і проводиться з метою оволодіння випускником первинним професійним досвідом, перевірки професійної готовності майбутнього фахівця до самостійної трудової діяльності і збору матеріалів для виконання завдань практики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/7619
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FH)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
практика-Яцечко.pdf413,27 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.