Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/7613
Назва: Робочий зошит з анатомії людини та вікової анатомії
Автори: Шевчук, Тетяна Яківна
Качинська, Тетяна Валеріївна
Романюк, Альона Павлівна
Shevchuk, Tetiana Ya.
Kachynska, Tetiana V.
Romaniuk, Alona P.
Бібліографічний опис: Шевчук Т. Я. Робочий зошит з анатомії людини та вікової анатомії / Т. Я. Шевчук, Т. В. Качинська, А. П. Романюк ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, біологічний факультет, кафедра фізіології людини і тварин. - Луцьк, 2015. - 92 с.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 2-лют-2016
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: анатомія людини
серцево-судинна система
дихальна система
головний та спинний мозок
Короткий огляд (реферат): Робочий зошит розроблений згідно навчальної програми з курсу "Анатомія людини та вікова анатомія" із спеціальності фізичне виховання, здоров'я людини та спорт відповідно до вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Для орієнтування у об’ємі матеріалу, який необхідно засвоїти студенту, на перших сторінках робочого зошиту подано структуру курсу "Анатомія людини та вікова анатомія", перелік змістових модулів з темами лекцій і питаннями до них, а також подано тематику лабораторних робіт до цього курсу. Кожен протокол лабораторного заняття має порядковий номер, тему, мету заняття, матеріали для заняття, перелік літератури, яка використовується при вивченні даної теми (із вказаними сторінками), а також завдання, що виконуються в ході лабораторної роботи. Хід виконання роботи включає в себе складання схем, таблиць, замальовки препаратів з мікроскопа та підписи до малюнків, що подані в лабораторній роботі. Протокол лабораторного заняття закінчується висновками. Після лабораторних робіт у робочому зошиті подано перелік запитань для контролю знань при самостійному вивченні окремих розділів програми та питання для підготовки до екзамену (підсумкового контролю), який студенти будуть складати в кінці семестру. В кінці зошита додається список основної і додаткової літератури, що допоможе студентам для більш глибокого засвоєння матеріалу з "Анатомія людини та вікова анатомія". Сподіваємося, що цей робочий зошит допоможе студентам чітко оформити кожне лабораторне заняття та систематизувати і поглибити отримані практично знання й уміння про будову людського організму. Зошит призначено для студентів інституту фізичного виховання та здоров’я денної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/7613
Тип вмісту: Working Paper
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rz_anat.pdf2,78 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.