Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/742
Назва: Історія української літератури (давня). Робоча навчальна програма та навчально-методичні матеріали
Автори: Семенюк, Л. С.
Semenyuk, L. S.
Бібліографічний опис: Семенюк Л. С. Історія української літератури (давня). Робоча навчальна програма та навчально-методичні матеріали (для студентів І курсу напрямів підготовки «Видавнича справа та редагування», «Журналістика» денної форми навчання)/ Л. С. Семенюк. – Луцьк, 2013. – 50 с.
Дата публікації: 2013
Дата внесення: 17-тра-2013
Видавництво: Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки
Теми: Історія української літератури
Короткий огляд (реферат): У робочій навчальній програмі представлено історію української літератури від часу її зародження до кінця XVIII ст. Пропонується тематичний план лекційного курсу, зміст практичних занять, завдання для самостійної та індивідуальної роботи, схема оцінювання знань студентів та список рекомендованої літератури. До програми додано ряд необхідних для засвоєння студентами навчально-методичних матеріалів: добірка художніх текстів для вивчення напам’ять та термінологічний словник.
Опис: Для викладачів та студентів-філологів І курсу напрямів підготовки «Видавнича справа та редагування», «Журналістика» денної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/742
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FFG)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
semenyik_davna.pdf800,28 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.