Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6860
Назва: Інтернет-залежність як особистісна деформація
Автори: Мудрик, Алла Богданівна
Сорокіна, Вікторія
Mudryk, Alla B.
Sorokina, Viktoriia
Бібліографічний опис: Сорокіна В. Інтернет-залежність як особистісна деформація / В. Сорокіна, А. Мудрик // Актуальні проблеми загальної та соціальної психології : зб.наук.статей / гол. ред. Л.В.Засєкіна ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра загальної та соціальної психології. – Луцьк : ПП Іванюк В. П., 2015. - Вип. 2. - С. 96–98.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 4-лис-2015
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): Науково-технічний прогрес є показником рівня розвитку сучасного суспільства. Вдосконалення телекомунікаційних технологій неминуче вносить зміни в соціальне життя людей, впливаючи на правові, етичні закони і правила поведінки, тобто ті складові культури, без яких неможлива повноцінна життєдіяльність будь-якого суспільства. Проте, поряд з позитивними аспектами науково-технічного прогресу ми стикаємось і з його негативним впливом на формування та функціонування особистості, одним з яких є інтернет-залежність. Мета статті полягає у теоретичному дослідженні впливу інтернет-залежності на формування особистості. Мета поставила перед нами завдання аналізу проведених досліджень феномену інтернет-залежності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6860
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Internet-zalezhnist.pdf80,42 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.