Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6844
Назва: Гендерна компетентість особистості: теорія, діагностика, розвиток
Автори: Мудрик, Алла Богданівна
Mudryk, Alla B.
Бібліографічний опис: Мудрик А. Б. Ґендерна компетентність особистості: теорія, діагностика, розвиток : навчальний посібник / А. Б. Мудрик ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра загальної та соціальної психології. – Луцьк : Вежа-Друк, 2014. – 204 с.
Дата публікації: 2014
Дата внесення: 18-вер-2015
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: гендерна ідентичність
гендерна соціалізація особистості
гендерні стереотипи
гендерні ролі
гендерна дискримінація
статевотипізована поведінка
Короткий огляд (реферат): У посібнику розглядаються актуальні питання змісту ґендерної освіти та виховання особистості. З метою надбання цілісних та систематизованих наукових знань в області стратегії і тактики ґендерної рівності, а також вмінь та навичок їх застосування на практиці у посібнику представлені навчальні модулі, що містять теоретичні та практичні компоненти. Теоретичний компонент модулю включає основні тези тем, тематичні огляди теоретичного матеріалу. Практичний компонент модулю включає опис та процедуру використання діагностичних методик, проведення тренінгових вправ, а також примітки для фасилітаторок/фасилітаторів. У посібнику представлені також перелік літературних джерел, рекомендованих для опрацювання, питання для самоперевірки та методичні матеріали для самостійної роботи слухачів курсу. Рекомендовано студентам та викладачам соціальних, психологічних, гуманітарних дисциплін, психологам, соціальним педагогам, державним службовцям, лідерам та керівникам громадських, молодіжних організацій та всім бажаючим, які цікавляться ґендерною тематикою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6844
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hender_kompetent.pdf977,47 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.