Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6224
Назва: Управлінські інформаційні системи в обліку, аналізі і аудиті : програма вибіркової навчальної дисципліни
Автори: Шматковська, Тетяна Олександрівна
Shmatkovska, Tetiana О.
Бібліографічний опис: Шматковська Т. О. Управлінські інформаційні системи в обліку, аналізі і аудиті : програма вибіркової навчальної дисципліни / Т. О. Шматковська ; Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, інститут економіки і менеджменту, кафедра обліку і аудиту – Луцьк, Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки. – 12 с.
Дата публікації: 20-тра-2015
Дата внесення: 2-лип-2015
Видавництво: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки
Теми: управлінські інформаційні системи
комп’ютерні системи бухгалтерського обліку
обчислювальна техніка в обліку, аналізі та аудиті
автоматизація обліково-аналітичного процесу
Короткий огляд (реферат): Програма навчальної дисципліни “Управлінські інформаційні системи в обліку, аналізі і аудиті” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістрів спеціальності «Облік і аудит». Метою навчальної дисципліни “Управлінські інформаційні системи в обліку, аналізі і аудиті” є дослідження принципів організації і ведення обліку, контролю і аудиту в умовах функціонування інформаційної системи обліку, опрацювання питань побудови інформаційної системи підприємства, як основи організації і функціонування бухгалтерського обліку та внутрішнього аудиту, організація облікового та аудиторського процесів на підприємстві, організація їх інформаційного, технічного, програмного, кадрового та організаційного забезпечення, забезпечення удосконалення та розвитку бухгалтерського обліку та внутрішнього аудиту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/6224
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
П_УІСАА.pdf457,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.