Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/622
Назва: Девіантна психологія : методичні рекомендації
Інші назви: Deviant psychology
Автори: Гошовська, Дарія Тарасівна
Goshovs'ka, D. T.
Бібліографічний опис: Гошовська Д. Т. Психологія девіантної поведінки : методичні рекомендації до практичних занять / Д. Т. Гошовська ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет психології, Кафедра педагогічної та вікової психології. – Луцьк, 2013. – 69 с.
Дата публікації: 14-тра-2013
Дата внесення: 14-тра-2013
Теми: девіантна психологія
девіації
ресоціалізація
deviation
resocialization
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до практичних занять містять основні питання, психологічні дефініції, питання для самоконтролю, діагностичний інструментарій, методики для роботи з даною категорією осіб та список рекомендованої літератури. Методичні рекомендації призначені для студентів У-УІ курсів спеціальності «Психологія» денної та заочної форм навчання, можуть бути корисними для психологів, яких цікавлять проблеми розвитку девіантної особистості на всіх онтогенетичних щаблях розвитку.
Опис: ЗМІСТ : Пояснювальна записка 4; Тематика практичних занять 1. Вступ до курсу психології девіантної поведінки 5; 2. Соціально-психологічна норма і девіантна поведінка 6; 3. Типологія девіантної поведінки 8; 4. Злочинність як форма прояву делінквентної поведінки дітей та молоді. Психологічні особливості залежної поведінки 9; 5. Психологічні механізми формування девіантної поведінки в підлітково-молодіжному середовищі 9; 6. Девіантна поведінка особистості в умовах депривації 10; 7. Психопрофілактика девіантної поведінки 11; 8. Психолого-педагогічні технології корекції девіантної поведінки 13; 9. Питання для самоконтролю 15; 10. Завдання для самостійної роботи 20; Додатки 21; Вправи для корекційної роботи з девіантними учнями 21; Корекційні вправи для учнів з метою зниження агресії, подолання гніву, страхів, формування позитивної «Я-концепції» 35; Вправи для формування позитивного мислення за технологією зміни Я-концепції 36; Вправи для подолання гніву 45; Діагностична методика для вчителів "Моя інтуїція" 60; Список рекомендованої літератури 66.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/622
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
deviant psychology.pdf472,9 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.