Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/618
Назва: Збірник тестових завдань на комплексний державний екзамен за фахом для студентів напряму підготовки 6.030504 «економіка підприємства» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр»
Автори: Ліпич, Любов Григорівна
Данилюк, Тетяна Іллівна
Шостак, Людмила Василівна
Макара, Оксана Василівна
Лялюк, Алла Миколаївна
Ющишина, Лариса Олексіївна
Колосок, Андрій Мирославович
Хілуха (Ліпич), Оксана Анатоліївна
Марчук, Вікторія Антонівна
Lipych, L. H.
Danyliuk, Tetiana I.
Shostak, L. V.
Makara, O. V.
Lialiuk, A. M.
Yushchyshyna, L. O.
Kolosok, A. M.
Khilukha (Lipych), O. A.
Marchuk, V. A.
Бібліографічний опис: Збірник тестових завдань на комплексний державний екзамен за фахом для студентів напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» / Ліпич Л.Г., Данилюк Т.І., Шостак Л.В., Макара О.В., Лялюк А.М., Ющишина Л.О., Колосок А.М., Ліпич О.А., Марчук В.А. – Луцьк: СНУ ім. Лесі Українки, 2013. – 110 с.
Дата публікації: кві-2013
Дата внесення: 14-тра-2013
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: тестові завдання
завдання на ДЕК
ДЕК бакалавр
тести ДЕК бакалавр
тести економіка підприємства
ДЕК економіка підприємства бакалавр
Короткий огляд (реферат): Збірник тестових завдань для студентів напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» ставить за мету допомогти студентам у підготовці та перевірці своїх знань і вмінь для здачі комплексного державного екзамену за фахом.
Опис: Зміст. 1.Тестові завдання з дисципліни «Економіка підприємства». 2.Тестові завдання з дисципліни «Стратегія підприємства». 3.Тестові завдання з дисципліни «Економіка та організація інноваційної діяльності». 4.Тестові завдання з дисципліни «Економіка праці і соціально-трудові відносини». 5.Тестові завдання з дисципліни «Маркетинг». 6.Тестові завдання з дисципліни «Національна економіка». 7.Тестові завдання з дисципліни «Організація виробництва». 8.Тестові завдання з дисципліни «Потенціал і розвиток підприємства». 9.Тестові завдання з дисципліни «Проектний аналіз». 10.Задачі. Рекомендована література.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/618
Тип вмісту: Learning Object
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1112.pdf912,13 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.