Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/584
Назва: Соціально-психологічна діагностика : методичні рекомендації до самостійної та індивідуальної роботи студентів
Автори: Мудрик, Алла Богданівна
Mudrik, A.B.
Бібліографічний опис: Соціально-психологічна діагностика : метод. рек. до самост. та індивід. роботи студ. / уклад. А.Б. Мудрик ; Східноєвропейський нац. ун-т імені Лесі Українки, Ф-т психології, Каф. заг. та соц. психології. – Луцьк : СНУ ім. Лесі Українки, 2012. – 46 с.
Дата публікації: 21-лис-2012
Дата внесення: 13-тра-2013
Видавництво: Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки
Теми: Соціально-психологічна діагностика
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до самостійної та індивідуальної роботи студентів побудовані з урахуванням того, що частина матеріалу з курсу вивчається студентами самостійно. За умов, що на лекції відведена незначна кількість годин, то цей вид навчальної діяльності передбачає ознайомлення студентів лише із основними категоріями і поняттями, методами та психологічними теоріями предмета. Виходячи з цього, в навчально-методичному виданні пропонується виклад тем курсу, основні тези теми, основні положення до теми, завдання для самостійної роботи студентів. Завдання сформульовані таким чином, щоб можна було засвоїти основні категорії з дисципліни, історичні передумови і перспективи розвитку науки, її напрями та галузі, структуру, задачі та методи науки, її міждисциплінарні зв’язки з іншими науками та оволодіти практичними навичками проведення соціально-психологічних досліджень з використанням основних методів цієї дисципліни. Значна кількість матеріалу присвячена таким актуальним темам як: соціально-психологічна діагностика у сфері управління, бізнесу, організації; особливості здійснення соціально-психологічної діагностики з проблем ринку, маркетингу; соціально-психологічна діагностика з проблем сім’ї та шлюбу; соціально-психологічна діагностика в політиці; соціально-психологічна діагностика в сфері реклами, PR-технологій та у сфері налагодження міжкультурної взаємодії. Для цілісного уявлення про навчальний курс у навчально-методичному виданні представлені питання для практичних занять, питання підготовки до іспиту та перелік літературних джерел, рекомендованих для опрацювання. Для студентів психологічних спеціальностей, аспірантів, викладачів і всіх, хто цікавиться психологією.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/584
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
psychological diagnosis.pdf564,76 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.