Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/5815
Назва: Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з курсу «Методологія біологічної науки та інтелектуальна власність»
Автори: Сухомлін, Катерина Борисівна
Sukhomlin, Kateryna B.
Бібліографічний опис: Сухомлін, К. Б. Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з курсу «Методологія біологічної науки та інтелектуальна власність» : для спеціальності 8.04010201 «Біологія» / К. Б. Сухомлін ; Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, біол. ф-т, каф. зоології. – Луцьк : Медіа, 2015. – 68 с.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 23-чер-2015
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: методологія біології
інтелектуальна власність
metodology of bіology
intellectual property
Короткий огляд (реферат): Видання вміщує методичні вказівки до виконання 8 практичних робіт із курсу «Методологія біологічної науки та інтелектуальна власність», передбачених навчальним планом ОКР «магістр» спеціальності 8.04010201 «Біологія». У роботах висвітлюються теоретичні основи методики, технології та організації науково-дослідницької діяльності, тобто теоретичного та практичного підґрунтя для ефективного проведення наукових досліджень магістрантами, а також закріплюються і поглиблюються теоретичні знання про об’єкти інтелектуальної власності (винаходи, корисні моделі), набуваються практичні навички розробляти корисні моделі, створювати їхні формули та оформляти заявочні документи для набуття прав на корисні моделі. До кожної лабораторної роботи наведені тема, мета, питання для контролю знань, хід виконання роботи, список літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/5815
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FB)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mbn_iv2015.pdf2,81 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.