Please use this identifier to cite or link to this item: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/560
Title: Лінгводидактичний аналіз тексту у курсі рідної мови: робоча навчальна програма та методичні рекомендації до спецкурсу для студентів педагогічного інституту
Authors: Каптур, Галина Антонівна
Kaptur, Halyna A
Bibliographic description (Ukraine): Каптур Г. А. Лінгводидактичний аналіз тексту у курсі рідної мови: робоча навчальна програма та методичні рекомендації до спецкурсу для студентів педагогічного інститутуу / Г. А. Каптур. – Луцьк : ПВД «Твердиня», 2012. – 128 с.
Issue Date: 2012
Date of entry: 8-May-2013
Publisher: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Keywords: текст
художній текст
лінгвістичний аналіз тексту
text
feature text
linguistic analysis of the text
Abstract: Робоча програма зі спецкурсу “Лінгводидактичний аналіз тексту у курсі рідної мови” складена відповідно до програми сучасної української літературної мови для студентів Педагогічного інституту спеціальності “Початкова освіта”. Лекційний курс розрахований на виявлення системи мовленнєвих естетичних функцій усіх мовних одиниць, категорій (лексичних, фразеологічних, фонетико-орфоепічних, морфемних, словотворчих, частиномовних, синтаксичних), які беруть участь у створенні системи художніх образів тексту. Практична частина ставить своїм завданням познайомити майбутніх спеціалістів у галузі початкової освіти з вузловими, найбільш важливими і складними питаннями лінгвістичного аналізу художнього тексту і показати, як теоретичні положення втілюються на практиці.
URI: http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/560
Content type: Training program
Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали (FP)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kaptur_lingvo.pdf664,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.