Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/5048
Назва: Я хочу бути тренером: настільна книга тренера-початківця
Автори: Петрович, Валерій Степанович
Закусило, Оксана Юріївна
Petrovych, Valerii S.
Zakusylo, Oksana Yu.
Бібліографічний опис: Петрович В. С. Я хочу бути тренером: настільна книга тренера- початківця : метод. вказівки / В. С. Петрович, О. Ю. Закусило – 2-е вид. доповн. – Луцьк, 2014. – 60 с.
Дата публікації: 2014
Дата внесення: 8-кві-2015
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Молодіжна громадська організація «Волонтерський клуб міста Луцька»
Теми: тренер
тренінг
волонтер
coach
training
volunteer
Короткий огляд (реферат): Ця збірка містить деякі методичні рекомендації щодо проведення просвітницького тренінгу, поради як спланувати його етапи, знайомить зі специфікою роботи з групою, вимогами до знань, умінь і якостей тренера. Оскільки більшість із волонтерів, котрі проводять заняття зі своїми ровесникми, є тренерами-початківцями, на на сторінках цього видання автори спробували у стислому вигляді дати відповіді на ті питання, які для них є актуальними при роботі з групою однолітків чи інших молодих людей. Зазначимо, що тренерська робота накладає на людину певні зобов’язання, оскільки тренер повинен відповідним чином будувати свої взаємовідносини з людьми під час тренінгу; вміти працювати з аудиторією і знати, як її зацікавити; стимулювати групову динаміку
Опис: Підготовку матеріалів та їх видання здійснено в ході виконання проекту «Твоя обізнаність – твоя безпека!» МГО «Волонтерський клуб м. Луцька» в рамках кампанії MTV EXIT, яка впроваджується у співпраці з Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні та ВБО «Український фонд «Благополуччя дітей» за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/5048
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FP)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
trener_2014.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.