Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4985
Назва: Нейромережне прогнозування виробництва продовольчих товарів
Інші назви: Prognostication of Production of Food Stuffs with the Help of Neural Networks
Автори: Тоцька, Олеся Леонтіївна
Totska, Olesia Leontiivna
Бібліографічний опис: Тоцька О. Л. Нейромережеве прогнозування виробництва продовольчих товарів / О. Л. Тоцька // Науковий вісник Волинського національного університету ім. Лесі Українки. - Луцьк, 2009. - № 7 : Економічні науки. - С. 175-180. - Бібліогр.: 18 назв.
Дата публікації: 2009
Дата внесення: 17-бер-2015
Видавництво: Волинський національний університет імені Лесі Українки
Теми: виробництво
производство
production
продукти харчування
продукты питания
food stuffs
прогнозування
прогнозирование
prognostication
нейронні мережі
нейронные сети
neural networks
Короткий огляд (реферат): Спрогнозовано виробництво основних продуктів харчування в Україні на загальнодержавному та регіональному (Волинська область) рівнях у 2004–2008 рр. за допомогою нейронних мереж. Точність прогнозів визначено на основі порівняння отриманих прогнозних значень із фактичним даними за 2004–2007 рр. Спрогнозировано выпуск основных продуктов питания в Украине на общегосударственном и региональном (Волынская область) уровнях в 2004–2008 гг. с помощью нейронных сетей. Точность прогнозов определена на основании сравнения полученных прогнозных значений с фактическими данными за 2004–2007 гг. In the article an author forecasts the production of basic food stuffs in Ukraine on national and regional (Volyn area) levels in 2004–2008 years with the help of neural networks. Exactness of prognoses is determined on the basis of comparing of the got prognosis values to actual information for 2004–2007.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4985
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
article_19.pdf166,66 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.