Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4917
Назва: Оцінка якості прогнозів виробництва основних продуктів харчування
Інші назви: Estimation of Quality of Prognoses of Production of Basic Food Stuffs
Автори: Тоцька, Олеся Леонтіївна
Totska, Olesia Leontiivna
Бібліографічний опис: Тоцька О. Л. Оцінка якості прогнозів виробництва основних продуктів харчування / О. Л. Тоцька // Науковий вісник Волинського державного університету ім. Лесі Українки / Волин. держ. ун-т ім. Лесі Українки ; голов. ред. І. Я. Коцан. - Луцьк, 2006. - № 7. - С. 125-131.
Дата публікації: 2006
Дата внесення: 3-бер-2015
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: харчова промисловість Волинської області
food retail industry of the Volyn region
інтервали довіри
intervals of trust
продукти харчування
food stuffs
Короткий огляд (реферат): У статті автор будує інтервали довіри для прогнозів виробництва основних продуктів харчування в 2004-2008 рр. у Волинській області, проводить порівняння точкових та інтервальних прогнозних значень із фактичними за 2004 рік. In the given article an author builds the intervals of trust for the prognoses of production of basic food stuffs in 2004-2008 in the Volyn region, conducts comparison of point and interval prognosis values with actual for 2004.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4917
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
article_10.pdf5,5 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.