Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4873
Назва: Виробництво продукції у харчовій промисловості України : прогнозування за допомогою нечітких множин
Інші назви: A production of goods in food retail industry of Ukraine: prognostication by fuzzy sets
Автори: Тоцька, Олеся Леонтіївна
Totska, Olesia Leontiivna
Бібліографічний опис: Тоцька О. Л. Виробництво продукції у харчовій промисловості України : прогнозування за допомогою нечітких множин / О. Л. Тоцька // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. екон. – 2008. – Вип. 39. – С. 516–524.
Дата публікації: 2008
Дата внесення: 12-січ-2015
Видавництво: Львівський національний університет ім. І. Франка
Теми: виробництво продукції
production of goods
харчова промисловість
food retail industry
прогнозування
prognostication
нечіткі множини
fuzzy sets
оптимістична оцінка
optimistic estimation
Короткий огляд (реферат): У статті автор прогнозує виробництво основних продуктів харчування в Україні на загальнодержавному і регіональному (Волинська область) рівнях за допомогою теорії нечітких множин. Для кожного продовольчого товару визначається нечіткий інтервал у вигляді трапеції. Оптимістична оцінка інтервалів розраховується на основі розробленого автором алгоритму. In the article an author forecasts the production of basic food stuffs in Ukraine on national and regional (Volyn area) levels by the theory of fuzzy sets. For every food commodity an unclear interval is determined as a trapezoid. The optimistic estimation of intervals settles on the basis of the algorithm developed an author.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4873
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FEU)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
article_14.pdf371,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.