Please use this identifier to cite or link to this item:
https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4864| Title: | Підприємництво і бізнес-культура : програма вибіркової навчальної дисципліни |
| Authors: | Бортнік, Світлана Миколаївна Bortnik, Svitlana M. |
| Bibliographic description (Ukraine): | Бортнік С. М. Підприємництво і бізнес-культура : програма вибіркової навчальної дисципліни / С.М. Бортнік ; Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки , інститут економіки і менеджменту , кафедра економіки та безпеки підприємства - Луцьк, Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки . - 2014 –12 с. |
| Issue Date: | 2014 |
| Date of entry: | 24-Dec-2014 |
| Publisher: | Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки |
| Keywords: | Підприємництво Бізнес-культура Стратегічна стійкість бізнесу Мотивація підприємницької діяльності Соціальна відповідальність бізнесу Етика підприємницької діяльності |
| Abstract: | Предметом навчальної дисципліни є особливості та закономірності створення функціонування та розвитку підприємств в різних сферах підприємницької діяльності, а також закономірності прояву та особливості використання соціокультурних компонент у процесі підприємницької діяльності та ділової взаємодії. Навчальний курс «Підприємництво і бізнес-культура» покликаний моделювати економічну поведінку людини та її орієнтацію в соціокультурному просторі. |
| Description: | Навчальна дисципліна «Підприємництво та бізнес-культура» є додатковою навчальною дисципліною та вивчається згідно з навчальним планом підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства» для усіх форм навчання |
| URI: | http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4864 |
| Content type: | Training program |
| Appears in Collections: | Навчально-методичні матеріали (FEU) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| PBK_programa_zfn.pdf | 281,01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.