Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4834
Назва: Конституційно-правовий статус судді: поняття та елементи
Автори: Кравчук, Володимир Миколайович
Kravchuk, Volodymyr M.
Бібліографічний опис: Кравчук В. М. Конституційно-правовий статус судді: поняття та елементи / В. М. Кравчук // Сучасне право та законодавство: новий погляд : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Запоріжжя, 14 грудня 2011 року. – Запоріжжя : Істина, 2011. – Ч. 1. – С. 34-35.
Дата публікації: 14-гру-2011
Дата внесення: 10-гру-2014
Видавництво: Запорізька міська громадська організація "Істина"
Теми: природа судової влади
центральний суб'єкт судової влади
функції правосуддя
Короткий огляд (реферат): Статус судді, з одного боку, є одним з ключових питань при визначенні його ролі і місця в судовій владі, а з іншого – досить структурованим інститутом, що й зумовлює певну складність його розгляду. Елементи конституційно-правового статусу суддів дають уявлення про їхнє функціонування в межах механізму реалізації системи функцій судів. Дослідивши конституційно-правову природу статусу судді можна зробити висновок, що суддя є центральним суб'єктом судової влади. Саме судді безпосередньо реалізують основні функції правосуддя й від рівня їхнього конституційно-правового статусу залежить авторитет судової влади та ефективність здійснення функції правосуддя в Україні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4834
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FYu)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zaporizhzhya_2011konst_stat sud.pdf90,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.