Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4831
Назва: Економетрика
Автори: Дейнека, Людмила Панасівна
Бібліографічний опис: Економетрика [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. / Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Бібліотека ; уклад. Л. Дейнека. - Луцьк, 2014. - 84 назв.
Дата публікації: 2014
Дата внесення: 2-гру-2014
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, бібліотека
ББК: 65я1
Теми: бібліографічні видання
Економетрика
Короткий огляд (реферат): Мета бібліографічного покажчика – з найбільшою повнотою подати бібліографічну інформацію по дисципліні «Економетрика», яка вивчається у Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки (Інститут економіки та менеджменту) для забезпечення навчальної і науково-дослідної роботи студентів. Бібліографічні матеріали згруповано за розділами: 1. Вступ до економетрики 2. Математичне моделювання як метод наукового пізнання економічних явищ і процесів 3. Загальна лінійна економетрична модель 4. Множинна лінійна модель 5. Мультиколінеарність 6. Узагальнений метод найменших квадратів 7. Нелінійні економетричні моделі 8. Економетричні моделі динаміки Розміщення джерел у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Всі описи мають шифр, що полегшить пошук літератури. Література, яка вміщена в покажчику, є наявною у фондах бібліотеки. Підбір завершено у жовтні 2014 р.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4831
Тип вмісту: Book
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні ресурси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ekonometrika.pdf276,26 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.