Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4755
Назва: Теорія і методика адаптивної фізичної культури
Автори: Деделюк, Ніна Автономівна
Dedeliuk, Nina A.
Бібліографічний опис: Деделюк Н. А. Теорія і методика адаптивної фізичної культури : навч.-метод. посібник для студентів / Н. А. Деделюк. – Луцьк : Вежа-Друк, 2014. – 68 с.
Дата публікації: 14-лют-2014
Дата внесення: 11-лис-2014
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: адаптивна фізична культура
адаптивне фізичне виховання
adaptive Physical Education
Короткий огляд (реферат): Адаптивна фізична культура – соціальний феномен, головною метою якого є соціалізація людей з обмеженими фізичними можливостями, а не тільки їх лікування з допомогою фізичних вправ і фізіотерапевтичних про¬цедур. Адаптивна фізична культура належить до комплексних наук. Вивчення даного курсу має на меті формування комплексу знань та вмінь, які органічно вплітаються в загальну систему підготовки спеціалістів, допомагають адаптувати людей з функціональними обмеженнями до фізичних і соціальних умов оточуючого середовища. До основних елементів цього комплексу необхідно віднести вміння студентів застосовувати методики фізичного виховання при різного роду функціональних порушеннях, а також вміти враховувати результати застосування адаптивної фізичної культури в кожному конкретному випадку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4755
Тип вмісту: Handbook
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FFKiZ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
adaptyvna fizk.pdf880,81 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.