Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4736
Назва: Тематичні діалоги з англійської мови
Автори: Петровська, Надія Максимівна
Petrovska, Nadiia M.
Бібліографічний опис: Петровська Н. М. Тематичні діалоги з англійської мови : методичні рекомендації для тих, хто вивчає англійську мову / Надія Максимівна Петровська ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет міжнародних відносин, кафедра іноземних мов факультету міжнародних відносин. – Луцьк, 2013. – 51 с.
Дата публікації: 2014
Дата внесення: 10-лис-2014
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: діалоги для тренування па’мяті
діалоги для слухання та імітації
тематичні діалоги для вдосконалення навичок читання і драматизації
гумористичні діалоги
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації призначені для тих, хто вивчає англійську мову у середній школі, середньому спеціальному/вищому навчальному закладі та для усіх тих, хто цікавиться англійською мовою і хоче набути необхідної практики, або навчитися на слух сприймати англійську мову в її природному темпі звучання і найпоширенішій фразеології, а також самому підтримувати розмову на прийнятому рівні. Запропоновані рекомендації мають на меті допомогти досягти автоматизації навичок у побудові запитань і відповідей, полегшити спілкування з тими, хто розмовляє англійською мовою. Видання допоможе швидко і ефективно досягти успіху, оскільки багато уваги приділяється корекції мови й інтонації, адже саме помилки такого роду найчастіше перешкоджають спілкуванню з іншомовним співрозмовником.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4736
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tem_dialog.pdf540,09 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.