Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/471
Назва: Музейна етика
Автори: Дейнека, Людмила Панасівна
Бібліографічний опис: Музейна етика [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. / Східноєвроп. нац. ун-т, Бібліотека ; уклад. Л. Дейнека. - Луцьк, 2013. - 130 назв.
Дата публікації: 30-бер-2013
Дата внесення: 25-кві-2013
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, бібліотека
ББК: 79.1
Теми: музейна справа
етика
бібліографічні видання
Короткий огляд (реферат): Подано бібліографічну інформацію з курсу " Музейна етика" (історичний факультет, музейна справа і охорона пам’яток історії та культури). Рекомендовано книги, автореферати дисертацій, електронні ресурси, статті із продовжуваних, періодичних та неперіодичних видань. Підбір бібліографічних матеріалів завершено у березні 2013 р.
Опис: Література згрупована у розділи: 1.Вступ. Етика як наука. Категорії етики. Музейна етика. Філософсько-історична сутність етики. 2.Міжнародна рада музеїв ІСОМ. Правова документація та концепція політики музею. Фінансові ресурси музею. 3.Комплектування колекцій. Принципи колекціонування. 4.Етичні засади організації експозицій і виставок. 5.Співробітництво між музеями в царині колекціонування. 6.Національне та міжнародне законодавство у музейній справі. 7.Музейний персонал. Професійна поведінка музейного працівника 8.Послуги по експертизі пам’яток, оцінці культурних цінностей. Розміщення матеріалів у розділах подано за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Література, яка вміщена в покажчику, є наявною у фондах бібліотеки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/471
Тип вмісту: Book
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні ресурси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Musejna_etika.pdf309,35 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.