Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4586
Назва: Проблеми міжкультурної комунікації: обмовки політиків
Автори: Печко, Ніна Миколаївна
Pechko, Nina M.
Бібліографічний опис: Печко Н. М. Проблеми міжкультурної комунікації: обмовки політиків / Н. М. Печко // Мовні універсалії у міжкультурній комунікації : матеріали IV Міжнародного науково-практичного семінару, м. Луцьк, 28 лютого 2014 р. : збірник тез / СНУ імені Лесі Українки, факультет міжнародних відносин, кафедра іноземних мов. – Луцьк : ПП Іванюк В.П., 2014. – С. 31-35.
Дата публікації: 2014
Дата внесення: 26-вер-2014
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: мовні обмовки
міжкультурна комунікація
комунікативні стратегії
Короткий огляд (реферат): Політична та комунікативна вартість таких помилок варіюється від комунікативних незручностей і курйозів до змістових непорозумінь, дезінформації та цілковитої невдачі комунікативної стратегії аж до її фінального провалу, що в окремих випадках може призвести до посилення напруженості та загострення ситуації на міжнародному просторі. Мета цієї статті – розглянути типові мовні обмовки політиків, які стосуються міжкультурної комунікації, та згрупувати їх за структурно-мовним критерієм.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4586
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FMV)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mov_univers2014.pdf315,59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.