Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4532
Назва: Основні діагностичні критерії психологічного супроводу батьківства
Автори: Мушкевич, Мирослава Іванівна
Mushkevych, Myroslava I.
Бібліографічний опис: Мушкевич М. І. Основні діагностичні критерії психологічного супроводу батьківства / М. І. Мушкевич // Актуальні проблеми сучасної психології. Вип. 12 : збірник наукових статей : [матеріали звітної конференції професорсько-викладацького складу та студентів факультету психології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки] / гол. ред. Ж. П. Вірна ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології. – Луцьк : Вежа-Друк, 2013. – 68-72.
Дата публікації: 2013
Дата внесення: 9-вер-2014
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: корекція батьківства
психологічний супровід
Короткий огляд (реферат): Робота виконана в контексті соціальної потреби в інноваційній організації супроводу батьків, яка загострилася, виявилася недостатньо науково- теоретично розробленою у теорії й практиці психології, соціальної педагогіки. Подальша наша супровідна робота щодо батьківства передбачає оптимізацію змісту і динаміку розвитку батьківської сфери, яка включає в себе: усвідомлення себе як батька; побудову власної батьківської позиції; зміну ставлення до дитини: від усвідомлення себе і дитини як єдиної системи до визнання дитини як окремої особистості, наділеної власною суб’єктністю; побудову системи спілкування з нею. Якість та усвідомлене виконання батьківської ролі визначатиме стан інституту сім’ї, психологічне здоров’я кожного її члена як у теперішньому так і у майбутньому.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4532
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zvit_konf2013.pdf1,16 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.