Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4531
Назва: Психологічні особливості комунікативної компетентності майбутніх психологів
Автори: Мудрик, Алла Богданівна
Mudryk Alla B.
Бібліографічний опис: Мудрик А. Б. Психологічні особливості комунікативної компетентності майбутніх психологів / А. Б. Мудрик // Сучасні проблеми практичної психології у Волинському регіоні : матеріали VІІІ науково-практичного семінару, м.Луцьк, 24 жовтня 2013 р. / за заг. ред. М.І. Мушкевич ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки ; кафедра медичної психології та безпеки життєдіяльності. – Луцьк : Вежа-Друк, 2013. – С. 38–40.
Дата публікації: 24-жов-2013
Дата внесення: 9-вер-2014
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: компетентність
комунікативна компетентність
Короткий огляд (реферат): Комунікативна компетентність є однією із найважливіших структурно-функціональних компонентів професійної компетентності психолога. Найчастіше комунікативна компетентність розглядається як один з операційно-когнітивних компонентів психологічної готовності до професійної діяльності. Компетенції, що входять до структури комунікативної компетентності відповідають комплексу знань та умінь, необхідних для ефективного спілкування у процесі здійснення професійної діяльності. Головними компонентами комунікативної компетентності є комунікативні властивості особистості, що характеризують розвиток потреби у спілкуванні, ставлення до способу спілкування; комунікативні здібності, здатність володіти ініціативою в спілкуванні; здатність проявляти активність, активно реагувати на стан партнерів спілкування, формувати та реалізовувати власну індивідуальну програму спілкування. Комунікативна компетентність виявляється в цілому як знання норм та правил спілкування, оволодіння його технологією.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4531
Тип вмісту: Thesis
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Psyholog_osbl_semin2013.pdf61,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.