Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4530
Назва: Психологічний супровід сім'ї, яка має дитину з аутизмом
Автори: Мушкевич, Мирослава Іванівна
Mushkevych, Myroslava I.
Бібліографічний опис: Мушкевич М. І. Психологічний супровід сім'ї, яка має дитину з аутизмом / М. І. Мушкевич // Сучасні проблеми практичної психології у Волинському регіоні : матеріали VІIІ науково-практичного семінару, м. Луцьк, 24 жовтня 2013 р. / за заг. ред. М. І. Мушкевич ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки ; кафедра медичної психології та безпеки життєдіяльності. – Луцьк : Вежа-Друк, 2013. – С. 41-47.
Дата публікації: 2013
Дата внесення: 9-вер-2014
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Короткий огляд (реферат): Мета запропонованого психологічного супроводу сім’ї, яка має проблемну дитину, спрямована на підвищення обізнаності та компетентності знань батьків проблемних дітей про особливості поведінки, особливості захворювання, стилі батьківського виховання, особливості сімейного функціонування. Це все стимулюватиме позитивну динаміку розвитку дитини на психологічному, фізичному і соціальному рівнях. При супроводі сім’ї, яка має аутичну дитину, вивчається сім’я, як система на рівні 3 підсистем: шлюбна (подружня), батьківська, сиблінгова.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4530
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9935.pdf219,63 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.