Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4380
Назва: Патопсихологія
Автори: Чагарна (Роюк), Світлана Євгеніївна
Chaharna (Roiuk), Svitlana YE.
Бібліографічний опис: Чагарна С. Є. Патопсихологія : методичні рекомендації для підготовки до практичних занять / С. Є. Чагарна ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, факультет психології, кафедра практичної психології та безпеки життєдіяльності. – Луцьк : Вежа-Друк, 2014. – 28 с.
Дата публікації: 2014
Дата внесення: 7-лип-2014
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: патопсихологія
Короткий огляд (реферат): У методичних рекомендаціях для підготовки до практичних занять викладено мету вивчення дисципліни «Патопсихологія», загальні вимоги до підготовки студентів, представлено плани практичних занять, словник термінів та список літературних джерел. Рекомендовано студентам галузі – 0101 «Педагогічна освіта», напряму підготовки 6.010106 «Соціальна педагогіка». Запланована тематика практичних занять охоплює 24 години на навчальний рік з нормативної навчальної дисципліни «Патопсихологія» та розрахована на студентів Педагогічного інституту напряму підготовки – 6.010106 «Соціальна педагогіка», навчально-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Мета занять – реалізація знань, здобутих в процесі прослуховування лекцій і самостійної роботи з підручниками та фаховою літературою. Загальна підготовка студентів до практичних занять полягає в оволодінні наукою термінологією із дисципліни «Патопсихологія», опрацюванні відповідної літератури та оволодінні матеріалом за питаннями плану до кожного заняття. В процесі підготовки до практичних занять студент повинен дати розгорнуту відповідь на питання. Позитивним моментом підготовки до практичних занять є написання реферату або змістовної доповіді.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4380
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pathopsychology _metod.pdf596,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.