Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4373
Назва: Психологічний супровід батьківства
Автори: Мушкевич, Мирослава Іванівна
Mushkevych, Myroslava I.
Бібліографічний опис: Мушкевич М. І. Психологічний супровід батьківства / М. І. Мушкевич // Когнітивні та емоційно-поведінкові фактори повноцінного функціонування людини: культурно - історичний підхід : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції (18-19 жовтня 2013 року). - Харків: ХНПУ, 2013. - С. 161-163.
Дата публікації: 2013
Дата внесення: 4-лип-2014
Видавництво: Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди
Короткий огляд (реферат): Робота виконана в контексті потреби в інноваційній організації супроводу батьків, яка загострилася, виявилася недостатньо науково-теоретично розробленою у теорії й практиці психології. Незважаючи на те, що метою останніх досліджень українських вчених є визначення особливостей організації психолого-педагогічної підтримки батьків дітей із проблемами у розвитку і створення для них сприятливого психолого-педагогічного середовища, соціальний запит на такого роду психологічні послуги зустрічається з певною відсутністю теоретичного, методичного та організаційного забезпечення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4373
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
khnpu2013.pdf513,07 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.