Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4362
Назва: Психогенеза особистості в нормі та девіації
Автори: Гошовський, Ярослав Олександрович
Hoshovskyi, Yaroslav O.
Бібліографічний опис: Гошовський Я. О. Психогенеза особистості в нормі та девіації : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра спеціальності 8.03010201 Психологія / Я. О. Гошовський ; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, кафедра педагогічної та вікової психології. - Луцьк, 2013. - 10 с.
Дата публікації: 2013
Дата внесення: 3-лип-2014
Видавництво: Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
Теми: психогенеза
девіація
особистість
програма
Короткий огляд (реферат): Предметом вивчення навчальної дисципліни є психологічна специфіка розвитку особистості в нормі та девіації. Метою викладання навчальної дисципліни “Психогенеза особистості в нормі та девіації” є формування системи фундаментальних теоретичних знань, практичних навичок і умінь з превенції, аналізу і розробки шляхів, способів і засобів вирішення проблем психічного розвитку людини в нормі та девіації на різних вікових етапах її онто- і соціогенезу. Основними завданнями вивчення дисципліни “Психогенеза особистості в нормі та девіації” є: ознайомити з поняттями і методами психології розвитку особистості в нормі та девіації; ознайомити із засадничими теоріями нормального та девіантного розвитку відповідно до різних психологічних напрямів, теорій, концепцій, шкіл; розкрити специфіку нормальних та девіантних вікових змін психіки людини в різні періоди життя; засвоєння навчальної літератури і першоджерел відповідно до тем курсу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://evnuir.vnu.edu.ua/handle/123456789/4362
Тип вмісту: Training program
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали (FPsy)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
psyhogeneza.pdf258,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.